Divan Restoranları, 4 Mevsim Divan projesi kapsamında mevsimselliği ve yerelliği ön planda tutan özel menüler sunuyor. Divan Grubu Executive Şef’i Giancarlo Gottardo liderliğinde hazırlanan bu menüler, şeflerin hünerli dokunuşlarıyla adeta bir sanat eserine dönüşüyor. Mevsimine uygun taze ürünlerle sürekli yenilenen menülerde şimdi sıra, kışın en özel lezzetlerinde…
4 Mevsim Divan kış menüsü, soğuk havalarda içinizi ısıtacak lezzetlerle dolu. Vitamin deposu Kış Çorbası, kış sebzeleri ve tavukla hazırlanarak sert soğuklara karşı adeta bir kalkan görevi görüyor. Izgara Kalamar, sarımsaklı brokoli, safran kuskus ve zeytinli tapenade eşliğinde deniz ve toprağın mükemmel dengesini yansıtıyor. Balkabağı püresi, portakal, gorgonzola kreması ve kavrulmuş Antep fıstığı ile hazırlanan Risotto, her lokmada tatlı, ekşi ve tuzlunun uyumunu hissettiriyor. Kışın soğuk sularında lezzetlenen Fener Balığı & Dana Pençatalı Nohut Güveci, damaklarda unutulmaz bir iz bırakırken, Armutlu Turta ise vanilya ve çikolata sosla sunularak yumuşak dokusu ve ılık yapısıyla tatlı bir final sunuyor.
4 Mevsim Divan menüleri, Türk ve Dünya mutfağından orijinal reçeteleri mevsimsel ve yerel-coğrafi işaretli ürünlerle harmanlarken, biyoçeşitlilik, gıda hijyeni, güvenliği ve sıfır atık prensiplerine de bağlı kalıyor. Bu yaklaşım, lezzetin yanı sıra sürdürülebilirliği de ön planda tutuyor.