Ana Sayfa Gastronomi Gıda Mineral Zengini AVOYA Maden Suları Lansmanı Doğadan Gelen Sağlık Ünlü İsimlerle Tanıtıldı

Mineral Zengini AVOYA Maden Suları Lansmanı Doğadan Gelen Sağlık Ünlü İsimlerle Tanıtıldı

Mert Vidinli - Dr. Ayça Kaya - Eda Güral
Şehrin Lezzeti

Koruyucu, tatlandırıcı ve renklendirici, meyve ve bitki özleriyle üretilen AVOYA, Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral bileşimlerine sahip maden suları ile zenginleştirilmiş ve benzersiz bir portföy sunmaktadır.

Lezzet tutkunlarını bir araya getiren lansman, Backyard’da Mert Vidinli’nin moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinlikte Naz Elmas, Ayça Çağla Ilıcalı, Merve Oflaz, Şevval Şahin, Yasemin Yürük, Melis Özer, Begüm Özer, Tuğçe Postoğlu ve Mihre Mutlu gibi ünlü isimler de yer aldı. Keyifli ve lezzet dolu anlara sahne olan buluşmada ortaya çıkan, AVOYA’nın marka hikayesini dinleyip yeni AVOYA maden sularını deneyimleyerek aynı zamanda yenilenme fırsatı buldu.

Lansmanın dikkat çeken bir diğer ismi ise Dr. Ayça Kaya’ydı. Magnezyum ve minerallerin yenileyici etkisi ve faydaları konusunda bilgi veren ve sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olan magnezyumun vücuda sağladığı yararları anlatan Dr. Kaya, “Maden suyu, doğal kaynaklardan gelen zengin içeriğiyle sağlığımıza birçok fayda sağlar. Sindirim sistemine yardımcı olur; örneğin mide asidini dengeleyerek hazımsızlık sorunlarını hafifletebilir. Aynı zamanda vücudu nemlendirir ve su ihtiyacımızı karşılamada etkili olur. Bundan dolayı maden suyunu ferahlatıcı ve gazlı yapısıyla günlük su tüketimimize eklememiz, sağlığımızı desteklemenin keyifli bir yolu olabilir. İçeriğindeki kalsiyum, magnezyum ve sodyum gibi mineraller, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu temel besin maddeleridir. Bu mineraller, vücudumuzda enerji üretiminden sindirime, sıvı dengesinden kemik sağlığına kadar pek çok önemli işlevi yerine getirir. Yani her bir mineral kendine özgü rolüyle sağlığımızı destekler.” dedi.

Lansmanda konuşan AVOYA Marka Yöneticisi Eda Güral, AVOYA’nın yenileyici, tazeleyici ve ferahlatıcı yönüne değinerek, “AVOYA, dünyada eşine az rastlanır zenginlikte bir mineral profiline sahip. AVOYA’yı tüketicilerimize ulaştırırken sadece eşsiz mineral yapısına güvenmekle yetinmedik. Bunun yanında Burdur’da kurduğumuz yüksek teknolojiye sahip üretim tesisimizde, tüketicilerimize farklı tatlar sunmak için Avrupa’nın en iyi standartlarına sahip Ar-Ge laboratuvarlarından birini oluşturduk.” dedi.

Doğanın sunduğu saf ve değerli kaynakları, farklı tatlar arayanlarla sağlıklı ve yenilikçi şekilde buluşturmayı amaçladıklarını belirten Güral, “Günlük hayatın temposunda almayı unuttuğumuz mineralleri, AVOYA ile tüketicilerle buluşturuyoruz. AVOYA içtiğinizde hem nefis bir maden suyu deneyimi yaşıyor hem de doğanın sunduğu faydalı mineralleri en doğal haliyle bedeninize alıyorsunuz. 1 şişe AVOYA içerek günlük magnezyum ihtiyacınızın üçte birini almış oluyorsunuz. Böylece hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal olarak yenileniyorsunuz. AVOYA’nın geniş ürün gamı, her türlü ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde tasarlandı. Her bir ürünümüzün arkasında büyük bir özenle yürütülmüş süreçler ve kaliteye olan bağlılığımız yatıyor.” dedi.

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip maden suyu ürünleri ile tüketicilerini zihin, beden ve ruh olarak yenilenmeye davet eden AVOYA, lansmanda farklı damak zevklerine uygun ürünlerini tanıttı.

Lansmana katılan konuklar; Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip AVOYA Doğal Maden Suyu, meyve ve bitki özleriyle hazırlanan, tüketicilerin en çok tercih ettiği tatların yenilikçi dokunuşlarla modern yorumunu sunan AVOYA Meyveli Maden Suyu ve gastronomik yaklaşımının yanı sıra iki kat fazla meyve suyu ve bitki özleri içeriğiyle Türkiye’de bir ilk olan AVOYA Blend’i deneyimledi.

Şehrin Lezzeti